Svi koji nas prate vrlo brzo mogu zaključiti da ono što MIKO torbe i ostale proizvode čini posebnima jesu slavonski motivi Šokice i Šokca. Vjerno ih predstavljamo od samih početaka, svaki put u duhu nove kolekcije koju dizajniramo. Kolekcija ‘CHILDHOOD’ bila je prekretnica za puno toga. Odlučili smo slavonskim motivima dati “društvo“. Osim Šokice i Šokca koji su radovi slobodnog umjetnika Miljena Šimunića (1968.-2006.) pozvali smo i druge slobodne umjetnike našeg kraja, djecu svih uzrasta koja se vole družiti i crtati.

Radionica se odvila u Walkow centru kulture u Vinkovcima za vrijeme održavanja Vinkovačkih jeseni pa je i u skladu s time tema radionice bila tradicionalna odjeća, ljudi, običaji, frizure Šokica i Šokaca naših krajeva.

Radionica je bila i edukativnog karaktera budući da smo kroz zagonetke, razgovor i predloške zajedno učili o tradiciji slavonskog kraja.

Nakon uvodnog predavanja, usvojeno znanje smo prenosili na papir. Sve crteže smo i u digitalnom obliku poslali roditeljima koji su kasnije birali crtež i model torbe iz Childhood kolekcije na koji ga žele aplicirati.

Trenutke je zabilježila naša fotografkinja Stella Mešić.

Težimo k tome da radionice ovakvog tipa postanu sve češće i raznolikije na raznim lokacijama po cijeloj Hrvatskoj. Ako imate prijedlog za održavanje radionice u vašem gradu, čekamo Vas na info@mikofashion.hr !

Zatvori
Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.


Valuta
Jezik


0