Uvjeti kupovine

1. Dostava

Besplatna dostava za kupnju iznad 66,36 € na području Hrvatske i Europske unije. Za kupnju do 66,36 € naknada za dostavu na području Republike Hrvatske iznosi 3,99 €.

Naknada za dostavu na područje Europske unije za kupnju do 66,36 € naplaćuje se u iznosu od 5,33 €. Dostava nije moguća za ostale države.

Naručena torba kreće u izradu nakon vidljive uplate. Sama izrada torbe traje od 5 do 20 radnih dana, ovisno o kompleksnosti same torbe.

Dostava se vrši od vrata do vrata, točnije do adrese primatelja putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

2. Povrat robe

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti za bilo koji drugi proizvod unutar 20 dana od primitka o svom trošku.

Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen, te računom ili drugim dokumentom kojim se dokazuje da je proizvod kupljen na našoj stranici.

Zahtjev za zamjenu možete predati putem e-maila info@mikofashion.hr, u kojem trebate navesti broj narudžbe, šifru ili opis artikla koji želite mijenjati i podatke o artiklu (šifru ili opis) za koji želite zamijeniti ranije naručeni proizvod.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate nego da nas kontaktirate, kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i po potrebi poslali novu.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor o kupnji proizvoda s tvrtkom MIKO FASHION ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora pronađite OVDJE.

Povrat se može ostvariti popunjavanjem Obrasca dostupnog na linku gore te slanjem istoga putem elektroničke pošte na mail adresu info@mikofashion.hr.

Povrat se vrši tako da Vam, nakon zaprimljenog e-maila, naša služba za korisnike šalje podatke na koju adresu treba poslati paket te kada paket stigne na naše prodajno mjesto vršimo povrat sredstava.

Troškove povrata snosi sam pošiljatelj odnosno kupac.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog novca izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Posebno napominjemo da ste odgovorni za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Prihvaćanjem ovih općih uvjeta, prihvatili ste i odredbe spomenutog pravilnika.

 

3. Jamstvo

U slučaju da je vašem MIKO proizvodu iz bilo kojeg razloga potreban popravak kako bi opet imao početni izvorni oblik i sjaj, slobodno nas kontaktirajte putem info maila: info@mikofashion.hr. Ukoliko je riječ o manjem oštećenju ili nedostatku, rado ćemo Vam izvršiti uslugu bez dodatne naknade. Cijenu većih popravaka definiramo nakon što nam opišete što biste voljeli ili trebali popraviti.

3.1. Odgovornost za materijalne nedostatke

Postojanje odgovornosti za materijalne nedostatke sukladno je Zakonu o obveznim odnosima (Narodne novine broj 35/05.,41/08.,125/11., 78/15., 29/18., 126/21.- u daljnjem tekstu: ZOO), kako je to i propisano odredbom članka 57. st. 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine broj 41/14., 110/15., 14/19).

3.2. Izvansudsko rješavanje sporova

Temeljem odredbe članka 22. Zakona o ZARPS-u (NN 121/16., i 32/19) obavještavamo Vas da je za daljnje rješavanje spora nadležan sud časti    HOK-a Zagreb, Ilica 49/II, www.hok.hr/sud.casti pred kojim sam kao član HOK-a obvezan sudjelovati.

 

4. Načini plaćanja

Naručenu robu možete platiti općom uplatnicom (virmanom) ili kreditnom/debitnom karticom.

 

4.1. Plaćanje općom uplatnicom ili internet bankarstvom

Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog.

 

4.2. Plaćanje kreditnim/debitnim karticama

Plaćanje kreditnim karticama moguće je jednokratno ili obročno. Obročno plaćanje od 2 do 6 rata odnosi se samo na kartice Privredne banke Zagreb (Maestro®, Premium Visa, Visa) za iznose iznad 66,36 €. Na stranici Monri upišite broj Vaše kartice, pa će sustav sam prepoznati brand kartice i postoji li mogućnost obročnog plaćanja. Automatski će se ponuditi odabir broja rata.
Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. Monri payments sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite Monri sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice.

 

4.2.1. Sigurnost plaćanja

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo Monri payments koji primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti vaših podataka – Secure Socket Layer (SSL) enkripciju.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena osjetljivih podataka između Monri paymentsa i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem vatrozida. Kod Mastercarda i Visa kartica primjenjuje se 3D Secure program sigurne kupnje. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama osim ukoliko to sami ne odaberete kao mogućnost.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri payments Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Mastercard i Visa pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Zatvori
Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici. Nema proizvoda u košarici.


Jezik


0